Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A bíró színházba ment, tíz perccel korábban lefújta a meccset

A bíró színházba ment, tíz perccel korábban lefújta a meccset

Sport & Szabadidő

A bíró színházba ment, tíz perccel korábban lefújta a meccset

Sport & Szabadidő

HZS - 2019.11.08. 06:42

A Tari SZE-Kálló SE Nógrád megye másodosztályú mérkőzés azért ért véget tíz perccel korábban, mert a bíró színházba ment.

Izgalmas, gólgazdag mérkőzést hozott a Nógrád megye másodosztály két, az alsóházhoz tartozó csapatának, a Tari SZE-nek és a Kálló SE-nek az összecsapása. A vendég együttes gyorsan 3-0-s előnyre tett szert, aztán felébredt a hazai csapat és két gólt lőtt, így 2-3-s állással vonultak a félidőre a csapatok.

 

Aztán hiába egykapuzott a második játékrészben a Tari SZE csapata, csak az egyenlítésre futotta. A vége így hat gól és 3-3-s döntetlen. A mérkőzés azonban tíz perccel hamarabb ért véget. Legalábbis ezt nyilatkozta a hazai csapat trénere, Tóth József a nógrádfoci.hunak.

„Megjegyezném, a játékvezető tíz perccel korábban fújta le a meccset, amit aztán azzal indokolt, hogy színházba kell mennie..." – fogalmazott Tóth.

A vendégek mestere pedig felvillantott a csapat kulisszatitkaiból egyet. Horváth László ugyanis a következőket nyilatkozta:

„három nullra vezettünk, amikor jöttek a sérültek és sajnos csak egy cserénk volt, de az ilyon, mintha nem is lett volna. Egy emberünk le is jött a pályáról, mert már nem bírta. Ha nincsenek a sérülések, megszakad a rossz szériánk és megnyertünk volna a mérkőzést."

 

Borítókép: veol.hu

Legolvasottabb hírek