Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Liverpool–City: a hot dog árusnak is top formában kell lennie

Liverpool–City: a hot dog árusnak is top formában kell lennie

Sport & Szabadidő

Liverpool–City: a hot dog árusnak is top formában kell lennie

Sport & Szabadidő

HZS 21:52

A Liverpool–Manchester City Premier League-rangadó előtt Jürgen Klopp sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy mit vár.

A 2019/2020-as Premier League-szezon eddigi legnagyobb rangadója következik november 10-én, vasárnap. A tabella első helyén áll Liverpool a Manchester City fogadja az Anfielden. A két csapat között hat pont a különbség, tehát ahhoz, hogy a City bajnoki riválisa nyomában tudjon maradni, három pontot kell szereznie, amennyiben a Pool nyer, kilenc pontra ellép a Guardiola együttesétől – írja a Goal.

 

A találkozó előtt a hazai csapat trénere, Jürgen Klopp a szurkolóktól a hot dog árusig mindenkit a csapat teljes körű támogatására buzdított. 

„Mindenkinek a stadionban abszolút top formában kell lennie. Még annak a fickónak is top formában kell lennie, aki a hot dogot árult. Érkezz a stadionba korán, várj a bemelegítésre, légy ott”

– szólt Klopp üzenete a Pool-közönségének, támogatóinak. A német szakember szerit nyilvánvaló csapatának javulása, de a legjobb meccsüket kell játszaniuk most vasárnap. 

„Ez egy nagy meccs lesz, nemcsak edzői, taktikai vagy épp szurkolói szempontból. Minden nyíltan van kezelve és senki sem rejteget semmit. Nem csak támadó felfogásúak leszünk, ugyaakkor bátornak kell lenni a City ellen. Két igazán jó csapat játszik egymással az Anfielden a reflektorfényben”

– tette hozzá Klopp.

Borítókép: GEOFF CADDICK / AFP