promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liverpool–City: a hot dog árusnak is top formában kell lennie
Borítókép:  GEOFF CADDICK / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Liverpool–Manchester City Premier League-rangadó előtt Jürgen Klopp sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy mit vár.

A 2019/2020-as Premier League-szezon eddigi legnagyobb rangadója következik november 10-én, vasárnap. A tabella első helyén áll Liverpool a Manchester City fogadja az Anfielden. A két csapat között hat pont a különbség, tehát ahhoz, hogy a City bajnoki riválisa nyomában tudjon maradni, három pontot kell szereznie, amennyiben a Pool nyer, kilenc pontra ellép a Guardiola együttesétől – írja a Goal.

 

A találkozó előtt a hazai csapat trénere, Jürgen Klopp a szurkolóktól a hot dog árusig mindenkit a csapat teljes körű támogatására buzdított. 

„Mindenkinek a stadionban abszolút top formában kell lennie. Még annak a fickónak is top formában kell lennie, aki a hot dogot árult. Érkezz a stadionba korán, várj a bemelegítésre, légy ott”

– szólt Klopp üzenete a Pool-közönségének, támogatóinak.A német szakember szerit nyilvánvaló csapatának javulása, de a legjobb meccsüket kell játszaniuk most vasárnap. 

„Ez egy nagy meccs lesz, nemcsak edzői, taktikai vagy épp szurkolói szempontból. Minden nyíltan van kezelve és senki sem rejteget semmit. Nem csak támadó felfogásúak leszünk, ugyaakkor bátornak kell lenni a City ellen. Két igazán jó csapat játszik egymással az Anfielden a reflektorfényben”

– tette hozzá Klopp.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás