promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lukaku beállította Ronaldo gólrekordját
Borítókép:  VINCENZO PINTO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Inter támadója, Romelu Lukaku azzal, hogy első tizenegy Serie A mérkőzésén kilenc gólt szerzett beállította a brazil Ronaldo 1997/98-as gólrekordját.

Az Internazionale Antonio Conte irányításával, ha nem is szemetgyönyörködtető, de mindenképp eredményes futballt mutat a Serie A 2019/2020-as idényében. A milánói klub egy ponttal van lemaradva az első helyezett Juventus mögött. Ráadásul az Inter az a csapat az európai topligákat tekintve, amely minden eddigi idegenbeli mérkőzését megnyerte a szezonban.

Az Inter támadója, Romelu Lukaku kiemelt szerepet tölt be csapata jó szereplésében. A belga támadó legutóbbi fordulóban a Bologna otthonában szerzett két gólt, ezzel pedig kilenc gólnál jár.

Mindezt azt jelenti, hogy Lukaku első játékos az Interben Ronaldo 1997/1998-as szezonjában nyújtott teljesítménye óta, aki az első tizenegy mérkőzésén kilenc, vagy annál több gólt szerez.

Ronaldo Luís Nazário de Lima végül 25 góllal fejezte be a '97/98-as idényt, egyúttal megválasztották 1998 legjobb játékosának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás