Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Liverpool lehet nem lép pályára a Ligakupa negyeddöntőben

A Liverpool lehet nem lép pályára a Ligakupa negyeddöntőben

Sport & Szabadidő

A Liverpool lehet nem lép pályára a Ligakupa negyeddöntőben

Sport & Szabadidő

Toronicza Péter 08:33

Jürgen Klopp kijelentette, előfordulhat, hogy bojkottálni fogják a meccset. 

Drukkerként és angol foci kedvelőként is állandóan tapasztalom, hogy mekkora nyűg a csapatoknak a Ligakupa. Van, hogy egy rangadón is inkább B-csapatot küldenek a pályára az edzők, csak pihenhessenek a játékosaik. Nagy a terhelés, sok a meccs, Angliában főleg.

A Liverpool edzője, Jürgen Klopp nehezményezi is ezt. A csapat az Arsenal ellen játszott őrült meccset a Ligakupában, ami 5-5-el zárult, és csak a büntetők után tudta legyőzni a csapat az Ágyusokat.

Az edző fülébe jutott, hogy a szervezők december 16-án játszatnák le a negyeddöntőket. Előtte, vagyis december 14-én bajnoki mérkőzése van a Vörösöknek, december 18-án meg már a klubvilágbajnokságon kell játszaniuk Katarban. Klopp kijelentette, hogy ha ezen nem változtatnak, ő bizony nem fog pályára lépni a csapatával.

„Ha nem lesz más időpont, és nem karácsony hajnali három órára gondolok, akkor nem fogunk pályára lépni. Túl sűrű a menetrend, ezt át kell gondolni, és remélem meg is teszik, ha nem, akkor meg nem játszunk. Továbbmegy az ellenfél, vagy majd az Arsenal megküzd velük helyettünk.”

Klopp természetesen azt is nézni, hogy a klubvilágbajnokság után jönnek a karácsonyi fordulók is Premier League-ben, ami rengeteg meccset jelent.

Borítókép: Paul ELLIS / AFP