promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Liverpool lehet nem lép pályára a Ligakupa negyeddöntőben
Borítókép:  Paul ELLIS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jürgen Klopp kijelentette, előfordulhat, hogy bojkottálni fogják a meccset. 

Drukkerként és angol foci kedvelőként is állandóan tapasztalom, hogy mekkora nyűg a csapatoknak a Ligakupa. Van, hogy egy rangadón is inkább B-csapatot küldenek a pályára az edzők, csak pihenhessenek a játékosaik. Nagy a terhelés, sok a meccs, Angliában főleg.

A Liverpool edzője, Jürgen Klopp nehezményezi is ezt. A csapat az Arsenal ellen játszott őrült meccset a Ligakupában, ami 5-5-el zárult, és csak a büntetők után tudta legyőzni a csapat az Ágyusokat.

Az edző fülébe jutott, hogy a szervezők december 16-án játszatnák le a negyeddöntőket. Előtte, vagyis december 14-én bajnoki mérkőzése van a Vörösöknek, december 18-án meg már a klubvilágbajnokságon kell játszaniuk Katarban. Klopp kijelentette, hogy ha ezen nem változtatnak, ő bizony nem fog pályára lépni a csapatával.

„Ha nem lesz más időpont, és nem karácsony hajnali három órára gondolok, akkor nem fogunk pályára lépni. Túl sűrű a menetrend, ezt át kell gondolni, és remélem meg is teszik, ha nem, akkor meg nem játszunk. Továbbmegy az ellenfél, vagy majd az Arsenal megküzd velük helyettünk.”

Klopp természetesen azt is nézni, hogy a klubvilágbajnokság után jönnek a karácsonyi fordulók is Premier League-ben, ami rengeteg meccset jelent.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás