promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Özil a Liverpool elleni őrült meccsen bizonyított edzőjének
Borítókép:  PAUL ELLIS / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mesut Özil végre lehetőséget kapott az Arsenal csapatában. A német játékos a Liverpool elleni Ligakupa mérkőzésen bizonyította, jobb vele a csapat.

Unai Emery ebben a szezonban mindössze 142 percet adott játékosának, Mesut Özilnek. Most nőtt ez a szám, ugyanis a német játékos kezdőként lépett pályára a Liverpool elleni Ligakupa mérkőzésen. Azon a találkozón, amelyet végül 5-5 után büntetőkkel a Liverpool nyert 6-5-re.

Nos, ezen az igencsak szórakoztató találkozón Mesut Özilnek 65 perc jutott. A támadó pedig bebizonyította, jobb vele a csapat, mint nélküle. Pályán töltött ideje alatt

  • 44 labdaérintése volt (ez a csapatban a legtöbb)
  • 92 százalékos pontossággal passzolt
  • 1 gólpassz
  • 2 kulcspassz

De, ami a legérdekesebb

Özil teremtette az Arsenal számára a legtöbb helyzetet, amíg a pályán volt, fontos szerepe volt csapata első góljánál, s amíg 65 perce alatt az Arsenal tizenegy alkalommal lőtt kapura, lecserélése után csak kétszer.

A találkozó után Unai Emery, az Arsenal edzője dicsérte Özil játékát és hozzáállását. Mint mondta, beszéltek a találkozó előtt arról, hogy mivel kevesebbet játszik, nincs meg a meccsritmusa 60-70 percet kap. Egyúttal jelezte, elképzelhető, hogy a hétvégén újfent számít német középpályására.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás