promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dani Alves: „Neymar gyermeki érzékenységgel rendelkezik"
Borítókép:  FRANCK FIFE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dani Alves, a nyáron a Sao Paulóhoz igazoló brazil válogatott Neymarról, s az ő lelkivilágáról beszélt egy interjúban.

Ha van ember, aki jól ismeri Neymart, az Dani Alves. A nyáron a Sao Paulóhoz igazoló brazil játékos a válogatottban és a PSG-ben is együtt játszott Neymarral. Most a jobbhátvéd korábbi csapattársa személyiségéről beszélt a brazil Sport TV-nek.

Dani Alves elárulta, hogy Neymar nagyon érzékeny személy, akit megérintek a körülötte zajló dolgok, ami közül sok azonban igazságtalan.

„Gyermeki érzékenységgel rendelkezik. De ő nem egy gyerek, hanem egy férfi. Az embereknek el kell kezdeniük megtanulniuk tisztelni őt. A brazíliai csapatot követő emberek úgy ismerik, mint egy kívülálló és nem tisztelik ezt" – kezdte gondolatait Alves.

Hozzátette, Neymar már nyert trófeákat a futballban szóval mondhat, amit akar.

„Sok olyan ember van azonban, aki beszél róla de semmit nem nyert. Ezért akarom, hogy tegye oda magát. Ő ma a legfontosabb brazil játékos és a világ legjobbjai között is ott van. Állást kell foglalnia, mert egy olyan helyen van, ahol fel kell vállalnia magát, és az embereknek meg kell érteniük kicsoda Neymar, hogyan gondolkodik, és el kell kezdeniük megérteniük és tisztelniük őt" – tette hozzá Alves.

 

Egyúttal jelezte, Neymar gyerekek és más sportolók számára példakép, így felelősséget kell vállalnia.

 

 

(Goal.com)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás