promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fehérvár–Fradi: Dibusz-parádé és FTC-győzelem az ősz rangadóján – videó
Borítókép:  fradi.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az OTP Bank Liga tizedik fordulójának zárómérkőzésén a listavezető MOL Fehérvár otthonában a címvédő Ferencváros 2-1-re győzött.

Nem a legjobb előjelekkel kezdte a Ferencváros elleni rangadót a MOL Fehérvár, hiszen az egész héten tünetmentes és a kezdőbe nevezett csapatkapitány, Juhász Roland megsérült, így helyét Adrian Rus vette át.

Kiegyenlített játékot hozott a mérkőzés eleje, minkét csapat kereste a másik gyenge pontját. Ezt végül a Ferencváros találta meg, hiszen egy Isael által kiharcolt, majd elvégzett szabadrúgás után Sigér Dávid megszerezte a vezetést. Hiába igyekezett nagyobb sebességi fokozatba kapcsolnia a hazai alakulat, a szünetig Dibusz Dénesnek talán hárítania sem kellett

A második félidő elején a MOL Fehérvár FC nekiesett ellenfelének, ám egy Dibusz-védésen kívül nem sok momentuma akadt. A túloldalon egy szenzációs Isael-sarkazás után Sigér megszerezte önmaga és csapata második gólját. A fehérváriak vezetőedzője kihasználta mindhárom cserelehetőség, és a hazaiak pedig óriási erőket mozgósítottak a szépítő találat megszerzéséért, ám Dibusz Dénes parádézott a kapuban. Végül nem sokkal a rendes játékidő vége előtt összejött a gól, Georgi Milanov lőtt egy lepattanót a kapuba.

A hosszabbítás perceiben újra Dibusz vált a mérkőzés főszereplőjévé, hiszen óriási védésekkel segítette győzelemhez a Ferencvárost.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás