promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Török katlanban lett meg a Real idénybeli első BL-győzelme
Borítókép:  ERHAN SEVENLER / ANADOLU AGENCY
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Bajnokok Ligája 2019/2020-as szezonjának harmadik csoportkörében több csapat is ötöt rúgott ellenfelének. A Real Madrid csak egyet, de ezzel is meglett idénybeli első győzelme.

A Bajnokok Ligája 2019/2020-as szezonjának harmadik csoportkörének úgy vágott neki a Real Madrid, hogy ha tovább akar jutni, akkor bizony három pontot kell szereznie a Galatasaray otthonában. Egy olyan csapat otthonában, ahol több tízezer fanatikus próbála győzelembe hajszolni csapatát.

 A Galatasaray a mérkőzés első 18 percében pontosabb helyzetkihasználással le is rendezhette volna a találkozót. Azonban Courtois három alkalommal megmentette a Real a góltól. S, ami az egyik oldalon nem jött össze, sikerült a másik oldalon. Toni Kroos egy Hazard által visszakészített labdát lőtt a kapuba. A huszadik perc és a vezetés után a Real szűkebben védekezett, s tette ezt a második félidőben is. Ennek köszönhetően nyert 1-0-ra Törökországban.

A játéknap többi találkozója gólgazdagabb mérkőzéseket hozott. A Manchester City hazai pályán, Sterling és Aguero góljaival 5-1-re verte az Atalantát. 

Szintén ötöt rúgott a Tottenham. A tavalyi Bajnokok Ligája-döntős az elmúlt hetek sikertelen szereplése után Crvena Zvezda csapatát ütötte ki.

Ahogy a PSG is átgázolt idegenben a Club Brugge együttesén.

Míg a Juventus úgy nyert 2-1-re, hogy a 77. percig a Lokomotiv Moszkva vezetett 1-0-ra. Majd Sarri együttese Dybala két góljával nyert.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás