promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Hazard nem az, aki helyettesítheti Ronaldót a Realnál”
Borítókép:  BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Arsene Wenger a minap arról beszélt, hogy Eden Hazard nem az a személy, aki képes helyettesíteni Ronaldót. A belga nem fog ötven gólt rúgni egy szezonban.

Arsene Wenger az Arsenal legendás trénere, mióta távozott Londonból, azóta javarészt pihenéssel tölti idejét, olykor pedig felkérésre elmondja véleményét a labdarúgás aktuális kérdéseiről.

 

A francia tréner a minap szót ejtett Eden Hazardról, aki szerinte nem az a személy, aki helyettesítheti Ronaldót a Real Madridnál. Wenger a beIN Sportsnak arról beszélt, hogy a belga támadó egy nehezebb időszak után már elkezdte megmutatni a benne rejlő képességei a Realnál, de nem ő lesz a válasz a portugál távozására.

„Nem fog ötven gólt rúgni egy idényben. A Realnak szüksége van egy másik gólerős támadóra, mert Benzema már 32 éves, s ha lenne egy fiatalabb játékos körülötte, aki gólokat lő, akkor ő is jobb lenne”

– fogalmazott Wenger.

 

Hozzátette, Hazard egy kivételes játékos, helyzeteket alakít társai számára, s néha maga is befejezi az akciót, amikor arra szükség van. Ráadásul nem fél senkitől.

„Nem gondolom, hogy a Real látta már az igazi Hazardot, ő még nincs olyan fizikai állapotban, mint amilyenben lehetne”

– tette hozzá Wenger.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás