promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kórházba szállítottak egy magyar drukkert a spliti összecsapások után – videó
Borítókép:  a magyar szurkolók egy csoportja. Forrás: dalmacijadanas.hr
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A csütörtöki meccs előtt feszült a helyzet a horvát városban, a rendőrök nem ajánlják, hogy magyarul beszéljenek a vendégdrukkerek Dalmácia legnagyobb városában.

Csütörtök este rendezik a Horvátország–Magyarország Eb-selejtező mérkőzést, ami a sérülésekkel és eltiltásokkal tizedelt válogatott számára nem lesz egy leányálom.

 

Arról már szerda este beszámoltunk, hogy néhány horvát huligán megtámadott magyar szurkolókat.

 

Azonban a meccset megelőző éjszaka további incidensek történtek a helyi beszámolók szerint. A nagyobb magyar csoportokat mindenhova rendőrök kísérik, ám az index.hr szerint így sem sikerült megakadályozni, hogy a két drukkerhad összecsapjon. Sőt, a portál úgy értesült, hogy több helyen, több kisebb-nagyobb összecsapás is volt.

A Dalmacija danas (ahol több fotót, és videót is találsz az eseményekről) egy szóval jellemezte a szerda esti, éjszakai spliti helyzetet:

„káosz!”

A lap megszólaltatta a rendőrség szóvivőjét, aki szerint egy magyar szurkoló megsérült az egyik verekedésben, őt kórházba is kellett szállítani. Emellett egy magyar és öt horvát drukkert vettek őrizetbe.

A városban feszült a hangulat, a rendőrség figyelmeztetett, hogy magyar rendszámú autóval nem biztonságoss közlekedni a városban.

Értesüléseink szerint a magyar szurkolók legnagyobb csoportja, a következő órákban érkezik meg a tengerpati városba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás