promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elszabadult az egykori román focista, felfüggesztett börtönbüntetést kapott
Borítókép:  The Times
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A korábbi profi labdarúgó, Petru Pinto olyan durván szerelt egy futballmeccsen, hogy társának megrepedt a veséje. Két és fél év felfüggesztettet börtönbüntetést kapott.

Arról kevés információ van, hogy Petru Pinto még profi labdarúgó korában milyen típusú játékos volt, de azt biztos, hogy nem a finomkodó úriemberek kategóriájába tartozott. Történt ugyanis Dublinban, egy öt az öt elleni játék alkalmával úgy megrúgta társát, hogy annak megsérült a térde és megrepedt a veséje – írja a Sportbible.

Az ügyen eljáró Pauline Codd bírónő veszélyesnek, a játék határain messze túlmenőnek ítélte az esetet. Az esetet, amely során Petru Pinto Paul Ceusant nemcsak fizikailag, de verbálisan is inzultálta.

 

A sértett elmondása szerint vesefunkció huszonötszázalékot romlottak a belépő hatására, illetve azóta is magas vérnyomással küzd. Ráadásul a kórházi kezelésének költsége 1350 fontba került, illetve húsz hétig nem volt képes dolgozni.

Pauline Codd bírónő a korábbi román focistát két év felfüggesztett börtönre ítélte, ami kiváltható 5000 font megfizetésével.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás