Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lionel Messi: Attól féltem, hogy Neymar a Real Madridhoz igazol

Lionel Messi: Attól féltem, hogy Neymar a Real Madridhoz igazol

Sport & Szabadidő

Lionel Messi: Attól féltem, hogy Neymar a Real Madridhoz igazol

Sport & Szabadidő

HZS 13:50

Lionel Messi egy interjúben beszélt Neymarról és a nyári átigazolási időszakban történtekről. Az argentin félt attól, hogy korábbi csapattársa a Real Madridhoz megy.

A nyári átigazolási időszak egyik, ha nem a legfontosabb kérdése az volt, hogy a PSG-től távozni akaró Nemyar talál-e magának új csapatot? A hosszú hetekig tartó sajtértesülés-áradat vége az lett, hogy Neymar maradt Párizsban. Annak ellenére, hogy egyes híresztelések szerint a játékos még fizetett volna azért, hogy távozhasson. Pedig a Barcelona, és több, korábbi csapattársa tárt karokkal várta.

 

A meg nem valósult transzferről is beszélt Lionel Messi a RAC1-nek. Mint az argentin mondta, félt attól, hogy a Madrid lecsap Neymarra, hiszen ennek előjeleként ott állt több komoly igazolás, mint Eden Hazard vagy Luka Jovic megszerzése – írja a Goal.

„Őszintén szólva ez a piac működése, ha nem tud Barcelonába igazolni, megy majd Madridba. Szeretett volna váltani, továbblépni és azt gondoltam, hogy Florentino Perez majd valamit csinál, hogy leigazolja”

– fejezte ki érzéseit Messi.

 

A világklasszis labdarúgó arról is beszélt, hogyan látja Neymar 2017-es távozását a Barcelonától. Mint mondta, szerinte a brazil nem sokkal eligazolása után rájött, hogy rossz döntést hozott.

„Meg kellene kérdeni őt, de ismerve és látva mostani helyzetét, úgy gondolom sajnálja ezt a lépést”

– tette hozzá a támadó.

Borítókép: LLUIS GENE / AFP