Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Salah megsérült, Jürgen Klopp nagyon kiakadt

Salah megsérült, Jürgen Klopp nagyon kiakadt

Sport & Szabadidő

Salah megsérült, Jürgen Klopp nagyon kiakadt

Sport & Szabadidő

HZS 10:10

Hiába nyert a Liverpool, Jürgen Klopp a Liecester elleni találkozó után ingerülten fejtette ki véleményét a bíráskodásról.

Hiába nyert 2-1-re a Liverpool, hazai pályán a Leicester City ellen a Premier League legutóbbi fordulójában, a találkozó lefújása után a Pool vezetőedzője, Jürgen Klopp nem volt épp boldog. S ennek hangot is adott. A német szakember nehezményezte azt, hogy az alábbi eset miatt Hamza Choudhury csak sárga lapot kapott.

Jürgen Klopp arról beszélt közvetlenül a győzelem után, hogy nem boldog, Salah ugyanis megsérült, hogy mennyire komoly azt egyelőre nem tudni. Majd megkérdeztem a riportert, hogy szerinte piros lapos szituáció volt-e? A válasz bizonytalan volt, erre Klopp azt mondta: „igen, mert te angol vagy."

„Számomra ezt teljesen egyértelműen egy piros lapot érő szabálytalanság volt. Nem miattam, nem Salah miatt, hanem maga a futball miatt. Bizonyossá kell tenni, hogy egy gyors játékos esetében nem az a megoldás, hogy úgy szereljük, hogy a labda a közelben sincs. A sárga lappal azt üzenjünk: oké, csak sárgát kaptam, megtehetem újra."

Később Kopp úgy fogalmazott, hogy Choudhurynak le kell nyugodnia, ugyanis nem ez volt az első ilyen, sérülést okozó szerelése.

Borítókép: GEORG HOCHMUTH / APA-PICTUREDESK