Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Barcelona már kiszemelte következő edzőjét

A Barcelona már kiszemelte következő edzőjét

Sport & Szabadidő

HZS - 2019.10.04. 13:44

Sajtóértesülések szerint amennyiben a Barcelona eredményei nem javulnak, a River Plate vezetőedzője, Marcelo Gallardo érkezhet Ernesto Valverde helyére.

A Barcelona nem a legjobb időszakát éli. A csapat hét forduló után a negyedik helyen áll a La Ligában, úgy, hogy már kétszer kikapott. Nemcsak az eredmények, de a pályán mutatott játék is felemás. Igaz, erre rányomja a bélyegét, hogy az együttesnek hetekig kellett nélkülöznie sérülés miatt Lionel Messit.

Az argentin játékos és csapattársa, Gerard Piqué korábban elmondta a véleményét a hullámzó teljesítmény okáról. Mindketten a nyári felkészülési időszak alatti kevés edzést említették meg.

Ettől függetlenül a Barcelona vezetősége eredményeket vár, s, amennyiben nem lesz érzékelhető javulás, úgy edzőváltás történhet. A sokak által a klubhoz nem illő Ernesto Valverdét a River Plate vezetőedzője, Marcelo Gallardo válthatja. Erről számol be argentin sajtóértesülésekre hivatkozva az AS. 

A spanyol portál által idézett TNT Sports megjegyzi, a szakember a Barcelona elsőszámú célpontja. Akadnak azonban gondok: értesülék szerint Gallardo jelenleg nem vállalná a katalán klub irányítását, ugyanis aktuális klubjára koncentrál. Ráadásul a szakember nemrég 2021-ig szerződést hosszabbított.

Persze, ha a Barcelona komolyan gondolja Gallardo szerződtetését, akkor még változhat az argentin edző véleménye.

(AS)

Borítókép: JOSEP LAGO / AFP

Vissza a főoldalra.
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság
Emberek, akikből hiányzik a gonoszság