Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Magyar vezetőedzője lett az orosz kirakatcsapatnak, a Szpartak Moszkvának

Magyar vezetőedzője lett az orosz kirakatcsapatnak, a Szpartak Moszkvának

Sport & Szabadidő

Magyar vezetőedzője lett az orosz kirakatcsapatnak, a Szpartak Moszkvának

Sport & Szabadidő

TK 13:13

A moszkvai alakulat vasárnap hazai pályán 2-1-re kikapott az Orenburgtól, így a csapat vezetői útilaput kötöttek Oleg Kolonov talpára.

A 37 éves ifj.Szergej Kuznyecov irányítja átmenetileg az orosz Szpartak Moszkva együttesét – olvasható a csapat honlapján.

A Ferencváros korábbi védőjének, jelenlegi játékosmegfigyelőjének, Szergej Kuznyecovnak a fia, aki szerepelt a budapesti zöld-fehéreknél és az ESMTK-nál is, 2018 novemberében lett a Szpartak Moszkva másodedzője.

A Szpartak Moszkva, amely 12 szovjet és 10 orosz bajnoki címével hazája legeredményesebb gárdája, de 2001 óta csupán egyszer, a 2016–2017-es kiírásban volt aranyérmes, jelenleg tizenegy fordulót követően csak a 9. helyen áll, 14 pontot gyűjtve – miközben sorozatban a negyedik vereségét szenvedte el.

A klub elfogadta menesztette Oleg Kolonovot, és az ifj. Szergej Kuznyecovot bízta meg a vezetőedzői feladatok ellátásával. Kuznyecovot bedobták a mélyvízbe, hiszen csapata a következő fordulóban a negyedik helyen álló, eddig 23 pontot szerző FK Krasznodar otthonában lép pályára.

Érdekesség, hogy ifj. Szergej Kuznyecov még csak egy éves másodedzői tapasztalattal rendelkezik.

„A Fradi-nevelésű csatár tavaly hagyta abba a labdarúgást és lett volt főnöke másodedzője még a tulai Arsenalnál, majd a Szpartak Moszkvánál. Legendás játékosunk, mai játékosmegfigyelőnk fia Pro-licences tanulmányai során a Fradinál, Thomas Doll mellett töltötte gyakorlatát”

– írja az Üllői129.hu.

Borítókép: a kép jobb oldalán Oleg Kolonov, középen pedig ifj. Szergej Kuznyecov. Forrás: spartak.com