promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lionel Messi lehet, hogy játszhat az Inter ellen a BL-ben
Borítókép:  LLUIS GENE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szükség is lenne rá a dortmundi döntetlen után.

A Barcelona nincs élete formájában, és ezen Lionel Messi sérülése nem segít, aki a Villarreal elleni bajnokin sérült meg. Azt a mérkőzést 2-1-re megnyerték a katalánok, de az argentint le kellett cserélni a félidőben. A helyére Ousmane Dembélé állt be, aki meg a Getafe ellen sérült le. Hát igen, nincs könnyű helyzetben a csapat.

A Barca most a Twitterére posztolta, hogy  Messi és Dembélé bár nem 100 százalékos, de már tudtak a csapattal edzeni egy kicsit. Ez azt is jelentheti, hogy a szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésre simán bekerülhetnek a meccskeretbe, ha még az egész mérkőzést nem is játszanák végig. Jó hír az is, hogy nem nekik kell Olaszországba utazni, mivel a Barca otthon lép pályára.

A katalánoknak mindenképpen kell a pont, mivel 0-0-ás döntetlennel kezdtek a Dortmund otthonában. A F csoport elég kemény lett ezzel a felállással, és a Barca az Inter ellen sem borítékolhatja a győzelmet.

A csoport mind a két meccsét a Spíler 2 fogja adni. A Slavia Praha–Borussia Dortmund mérkőzés 18:55-kor, míg a FC Barcelona–Internazionale összecsapás 21:00-kor kezdődik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás