promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem bírt a német bajnokkal a MOL-Pick Szeged
Borítókép:  A szegedi Bogdan Radivojevic (b) és Benjamin Buric, a német csapat játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében játszott MOL Pick Szeged – Flensburg-Handewitt mérkőzésen Szegeden 2019. szeptember 28-án. Forrás: MTI/Ujvári Sándor
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szeged házigazdaként 24-24-es döntetlent játszott a német Flensburggal a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.

A szegediek keretéből most a horvát Alen Blazevic és a cseh Stanislav Kasparek, a vendégek oldaláról pedig a svéd Hampus Wanne hiányzott sérülés miatt.

A német bajnok a norvég Goran Johannessen góljainak köszönhetően remekül kezdett, de időben ébredt a Szeged, a hazaiak a szerb Bogdan Radivojevic találataival a 18. percben már átvették a vezetést. Mindkét csapat a látványos gólok mellé lendületes kézilabdát mutatott be, azonban a Szeged elrontotta az első félidő végét, így a szünetben döntetlen volt az állás.

A második játékrész elején meglógott a csongrádi alakulat, több lehetpslge is adódott, hogy három gólos különbséget alakítson ki, de ez sajnos nem sikerült. Johannessen és Johannes Golla vezérletével sikerült fordítania a Flensburgnak, a rendkívül kiegyenlített meccs végén Bánhidi Bence a kapufát találta el, és a németek támadása sem volt eredményes az utolsó percben, így döntetlennel zártak a csapatok.

A mezőny legeredményesebb játékosa Bogdan Radivojevic volt 11 góllal, Johannessen kilenc alkalommal talált be.

A két csapat ötödik alkalommal találkozott egymással tétmérkőzésen, három német és egy magyar siker után ez volt az első döntetlen.

A Telekom Veszprém vasárnap a francia Montpellier HB vendége lesz, a Szeged pedig október 13-án a dán Aalborg HB otthonában folytatja szereplését a BL csoportkörében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás