promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Atlético kapusa borsot tört a Real Madrid orra alá – videó
Borítókép:  Forrás: AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Városi rangadót játszott egymással az Atlético Madrid és a Real Madrid a spanyol labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában.

A forduló korábbi mérkőzésén a Barcelona idegenben tudta kétvállra fektetni a Getafét, így mindkét csapat a győzelem reményében lépett pályára.

Zinédine Zidane csapata még veretlen ebben a bajnokságban, míg Diego Simeone fiai hazai pályán 2015 februárja óta nem tudták legyőzni a Real Madridot. Ilyen előzmények után indult útjára a labda a 223. madridi derbin.

Az Atlético részéről Joao Félix volt elemében, akinek egyik lövése éppen hogy elkerülte a Real kapuját. A túloldalon Toni Kroos villogott, két nagy helyzete is volt, ám Jan Oblak – főleg a másodiknál – hatalmas védést mutatott be.

[[galeria]]

A második félidőben többet birtokolta a labdát a királyi gárda, míg ellenfele főleg a jobbszélen, Kieran Trippier révén volt aktív, ám beadásaira nem igazán érkett senki, mert Sergio Ramosék jól semlegesítették az Atlético támadóit. A Realnak sem volt igazán ziccere, csak egy, de az hatalmas volt: Karim Benzema fejesét bravúrral hárította a szlovén Jan Oblak, akit a mezőny legjobbjának is megválasztottak. A kapus a mérkőzés végén a védéssel kapcsolatban csak annyit mondott, hogy

„ez egy alapvédés a kapusok részéről”.

A Real Madrid vezeti a tabellát, az Atlético pedig a harmadik helyen áll.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás