Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Este gólt lőtt a Unitednek, reggel már pszichológia dolgozatot írt

Este gólt lőtt a Unitednek, reggel már pszichológia dolgozatot írt

Sport & Szabadidő

Este gólt lőtt a Unitednek, reggel már pszichológia dolgozatot írt

Sport & Szabadidő

HZS - 2019.09.26. 10:52

Luke Matheson még csak 16 éves, de már elmondhatja magáról: gólt lőtt az Olda Traffordon. Igaz, másnap iskolába kellett mennie, mert dolgozatot írt.

Ami az elmúlt egy évben Luke Mathesonnal történt, álomszerű. A védő tizenötéves korában mutatkozott be a Rochdale együttesésben egy Bury elleni kupameccsen, s lett ezzel a klub legfiatalabb  felnőtt csapatban pályára lépő játékosa. 

De itt nem ért véget a mese. A Rochdale együttese ugyanis kedd este az angol Ligakupában a Manchester Unitedhez látogatott, Matheson pedig a 76. percben szerzett góljával 1-1-re alakította az állást. A büntetőket követően azonban a United jutott tovább.

„Minden olyan gyorsan történt. Mit is mondhatnék? Sosem gondoltam, hogy 16 éves gólt szerzek az Old Traffordon. Egy álom vált valóra. Ez szürreális. Nem találok szavakat. Különleges este volt ez nekem és a csapatnak is. Ez volt édesanyám első mérkőzése, amit a helyszínen látott, mivel az elmúlt öt évben betegséggel küszködött. Szóval ő most itt ült és figyelt" – mesélt élményeiről a SkySportsnak Matheson.

Hozzátette, kaptak ugyan kimenetőt másnapra az iskolából, de neki be kell mennie, mert pszichológiából dolgoztatot kell írnia. 

 

    Borítókép: PAUL ELLIS / AFP