Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ansu Fati 12 perce alatt lenyűgözte a futballszurkolókat

Ansu Fati 12 perce alatt lenyűgözte a futballszurkolókat

Sport & Szabadidő

Ansu Fati 12 perce alatt lenyűgözte a futballszurkolókat

Sport & Szabadidő

HZS 20:30

Ansu Fati a Villareal elleni mérkőzés 78. percében állt be, s többet csinált 12 perc alatt, mint Suarez a teljes találkozón.

A Barcelona-Villareal mérkőzésen Ansu Fati ismét megmutatta, nem véletlenül tartják sokra. Ugyan a 16 éves játékos csak a 78. percben állt be, de a Marca szerint

többet mutatott a hátralévő 15 percben, mint Suarez, Griezmann és Messi a teljes meccsn együttvéve.

Az egyik spanyol lap egyúttal megjegyzi, Suarez lecserélésénél füttyszó hallatszott, mint egy egyértelmű jelzés, hogy hogyan értékeli a publikum a támadó játékát. 

Majd a csere, Ansu Fati megmutatta, hogy képes a támadóharmadban váratlan mozdulatokra, beindulásokra. Képes arra, hogy segítse csapata támadójátékát. Volt olyan szurkoló, aki a látottak után egyenesen lenyűgözőnek titulálta Fati játékát. Más arról írt, Wayne Rooney óta nem látott olyan fiatalt, aki ennyire jó lenne.

A játékos teljesítményét egyébként Messi is elismerte korábban. 

„Már az első edzésen felfigyeltem rá, de lépésről-lépésre kell haladnia, mert még csak 16 éves. Még nincs akkor felelőssége, amekkora mások a vállára akarnak tenni. Megvan a tehetsége, hogy a csapat fontos játékosa legyen, de segítenünk kell őt”

– fogalmazott.

Borítókép: JOSE BRETON / NURPHOTO