promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Benzema a legalulértékeltebb játékos a szurkolók szerint
Borítókép:  BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Marca szavazásra hívta a futballszurkolókat, mondják el, hogy ki a legalulértékeltebb játékos napjainkban. Az első helyen Karim Benzema, a Real Madrid támadója végzett. 

Hogy mely játékos alulértékelt vagy éppen felülértékélt az egy nehezen eldöntendő kérdés. A valódi válaszhoz egy sok tényezőt magába foglaló elemzés vezet. Persze, mindamellett érdemes jelezni, hogy a felvetés eldöntése akár érzelemalapú is lehet.

Több olyan futballista van manapság, aki a szakemberek szerint több elismerést, megbecsülést érdemelne. A PSG vezetőedzője, Thomas Tuchel a minap arról beszélt, hogy szerinte Karim Benzema a világ alulértékeltebb játékosa. 

„Világklasszis játékos. Nagyon nehéz ellene védekezni, mert nemcsak a kilences pozícióban játszik, hanem a széltében is bejátssza a pályát. Mindenhol feltűnik. Olyan érzés, mintha 25 éve a Realban lenne”

– fogalmazott a német szakember.

Nos, a spanyol Marca napilap gondolt egyet, és összeállított egy tizes listát az európai topklubok játékosaivól. Ezután arra kérte a futballszurkolókat, olvasókat, hogy mondják meg, hogy szerintük ki a legalulértékeltebb közülük – írja a Givemesport.

Mutatjuk a listát:
1. Karim Benzema (Real Madrid)
2. N'Golo Kante (Chelsea) 
3. Jan Oblak (Atletico Madrid)
4. Bernardo Silva (Manchester City)
5.  Roberto Firmino (Liverpool)
6. Axel Witsel (Borussia Dortmund)
7. Sergio Busquets (Barcelona)
8. Paco Alcacer (Borussia Dortmund)
9. Fabinho (Liverpool)
10. Cesar Azpilicueta (Chelsea)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás