promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ronaldo elvinné vacsorázni gyerekkori jótevőjét
Borítókép:  OSCAR DEL POZO / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Cristiano Ronaldónak nem volt könnyű gyerekkora, de egy McDonald's-ban dolgozó hölgy sokszor segített neki. Most őt keresi a portugál sztár.

„Valószínűleg az egyik legfeltáróbb interjú, amelyet valaha adtam”

– írta Twitter-oldalán Cristiano Ronaldo miután élete fájóbb részleteiről is beszélt a Piers Morgannal készült interjúban. Korábban már megemlítettük, hogy a beszélgetés során olyan képsorokat látott a portugál sztár édesapjáról, amelyeket korábban nem, s ettől teljesen elérzékenyült.

Most további részletek is kiderültek – írja a Sportbible. Ronaldo ugyanis mesélt Maderián töltött nehéz gyermekkoráról. Mint mondta, előfordult, hogy könyörögnie kellett hamburgerért, annyira éhes volt. Remélte, hátha valaki segít neki.

„Amikor 11, 12 éves voltam, a családunknak nem volt pénze. Késő est este volt, 11 óra környéke, s állt egy McDonald's a stadion mellett, ahol éltün. Bekopogtunk az ajtaján és kértünk, hátha van nekik hamburgerük. Edna és másik két lány mindig ott volt. De nem találtam meg őket újra”

– mesélte Ronaldo. Hozzátette, szeretne valamit visszaadni Ednának, azért, amit tőle kapott. 

„Hátha ez az interjú segít őket megtalálni. Boldog lennék. Meghívnám őket Torinóban vagy Lisszabonban egy vacsorára, hogy valamit visszaadjak”

– mondta a portugál válogatott csapatkapitánya.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás