Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Cristiano Ronaldo: Több aranylabda járna nekem, mint Messinek

Sport & Szabadidő

TK - 2019.09.18. 11:50

Szokatlanul őszintén beszél érzéseiről, magánéletéről Cristiano Ronaldo egy televíziós interjúban.

Kedd este adta le a brit ITV azt az interjút, amit a legendás Piers Morgan készített Cristiano Ronaldóval. Hétfőn már bemutattak egy részletet a beszélgetésből, akkor az ötszörös aranylabdás – Lionel Messi is pontosan ennyiszer kapta meg a France Football díját – az édesapjáról beszélt.

A bővebb interjút a távirati iroda szemlézte, amelyben Cristiano Ronaldo azt mondja, hogy pályafutása végén ő több aranylabdát érdemelne, mint Messi. Bízik abban, hogy ő lesz az a játékos, akit minden idők legjobbjaként fognak emlegetni:

„Lionel Messi is ott van a labdarúgás történelmében. Azonban szerintem nekem jár még a hatodik, hetedik vagy nyolcadik aranylabda is, hogy fölötte legyek. Nagyon szeretném és úgy érzem, megérdemlem.”

Ronaldo elmondta, hogy nem barátok az FC Barcelona csapatkapitányával, ám hálás neki, hogy játékával még jobb teljesítményre sarkallja:

„Nem követem a rekordokat, azok követnek engem. Az én függőségem a siker, de nem gondolom, hogy ez rossz dolog lenne, inkább jó. Motivál. Ha nem vagy motivált, jobb, ha abbahagyod.”

Borítókép: Cristiano Ronaldo és a Juventus játékosai az Atlético Madrid stadionjában, a Wanda Metropolitano-ban. Forrás: AFP/Oscar del Pozo

Vissza a főoldalra.
A '90-es éveket idézi TAG Heuer legújabb, egyedi darabja