promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo: Több aranylabda járna nekem, mint Messinek
Borítókép:  Cristiano Ronaldo és a Juventus játékosai az Atlético Madrid stadionjában, a Wanda Metropolitano-ban. Forrás: AFP/Oscar del Pozo
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szokatlanul őszintén beszél érzéseiről, magánéletéről Cristiano Ronaldo egy televíziós interjúban.

Kedd este adta le a brit ITV azt az interjút, amit a legendás Piers Morgan készített Cristiano Ronaldóval. Hétfőn már bemutattak egy részletet a beszélgetésből, akkor az ötszörös aranylabdás – Lionel Messi is pontosan ennyiszer kapta meg a France Football díját – az édesapjáról beszélt.

A bővebb interjút a távirati iroda szemlézte, amelyben Cristiano Ronaldo azt mondja, hogy pályafutása végén ő több aranylabdát érdemelne, mint Messi. Bízik abban, hogy ő lesz az a játékos, akit minden idők legjobbjaként fognak emlegetni:

„Lionel Messi is ott van a labdarúgás történelmében. Azonban szerintem nekem jár még a hatodik, hetedik vagy nyolcadik aranylabda is, hogy fölötte legyek. Nagyon szeretném és úgy érzem, megérdemlem.”

Ronaldo elmondta, hogy nem barátok az FC Barcelona csapatkapitányával, ám hálás neki, hogy játékával még jobb teljesítményre sarkallja:

„Nem követem a rekordokat, azok követnek engem. Az én függőségem a siker, de nem gondolom, hogy ez rossz dolog lenne, inkább jó. Motivál. Ha nem vagy motivált, jobb, ha abbahagyod.”

[[galeria]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás