Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Neymar elsírta magát, mert nem igazolhatott Barcelonába

Neymar elsírta magát, mert nem igazolhatott Barcelonába

Sport & Szabadidő

Neymar elsírta magát, mert nem igazolhatott Barcelonába

Sport & Szabadidő

HZS 13:00

Mint ismert, a PSG és a Barcelona nem tudott megállapodni, így Neymar Párizsban ragadt.

A 2019-es nyári átigazolási időszak középpontjában a Neymar-ügy állt. Megy vagy marad a brazil játékos Párizsban? Két tényező bizonyos volt már az „transzfer ablak" nyitása előtt. Az egyik, hogy a PSG-hez érkező szakmai igazgazó, Leonardo a bratyizós közegből el akar mozdulni a professzionális klubműködés irányába. A másik, hogy a Barcelona több játékosa is tárt karokkal várja Neymart.

Az átigazolási időszak utolsó heteiben a Barcelona több ajánlattal, sőt, sajtóinformációk szerint Neymar annyira menni akart, hogy saját zsebből, 20 millió eurót bele is tett volna, csakhogy távozhasson. Igaz, a teljes képhez hozzátartozik, hogy az első, hivatalos ajánlat a brazilért augusztus 27-én érkezett.

Mint köztudott, Neymar maradt Párizsban, a spanyol rádióállomás, az El Chiringuito pedig úgy tudja, a játékos nem tudta abbahagyni a sírást, amikor megkapta a hír, miszerint nem jött létre a kontraktus, s az aktuális idény első felét a PSG csapatánál kell töltenie. A hozzá közelállók szerint, a brazil még sosem volt ennyire lehangolt.

(Givemesport)

Borítókép: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP