Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jött és ment is, 60 nap után klubot váltott a magyar játékos

Jött és ment is, 60 nap után klubot váltott a magyar játékos

Sport & Szabadidő

Jött és ment is, 60 nap után klubot váltott a magyar játékos

Sport & Szabadidő

HZS 16:30

Talabér Attila július 4-én a Szeged csapatához igazolt. Majd a játékos hatvan nap után továbbállt és Nyíregyházára szerződött.

Nyáron a magyar első-, illetve és másodosztályon belül javában történtek a játékosok adása, vétele. Az egyik ilyen mozzanat a sok közül, amikor az MTK nevelés és utánpótlás válogatott Talabér Attila a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapatához igazolt július 4-én.

A klub honlapja büszkén számolt be a védő megszerzéséről. Maga a játékos pedig a következőket nyilatkozta:

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia érdeklődött a legrégebben és a legélénkebben irántam. Nem volt kérdés, hogy jövök, csak az, hogy mikor. Ehhez meg kellett egyeznünk az MTK-val, ami most sikerült. Tetszett a jövőkép, amit felvázoltak a klub vezetői.  Jó néhány játékost személyesen is ismerek, játszottunk együtt korábbi csapataimnál, ez is amellett szólt, hogy igent mondjak a hívásra.”

Úgy tűnik, hogy valami még sem volt rendben, ugyanis hatvan nap és egyetlen lejátszott bajnoki mérkőzés után Talabér Attila már csapatot is váltott.

„Mindenben megállapodott a Nyíregyháza Spartacus Talabér Attilával, így a korábbi korosztályos válogatott játékos a Szpariban folytatja pályafutását”

írja a klub honlapja

Borítókép: vasasfc.hu