promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatért szülővárosába, 17 óra múlva az összes meze elfogyott
Borítókép:  Twitter.com/FCKobenhavn
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nicklas Bendtner visszatért szülővárosába, s az FC København együtteséhez szerződött. 17 óra alatt az összes mezét elkapkodták.

[[adv]]

Nicklas Bendtner, avagy ahogy több futballrajongó ismeri: Lord Bendtner – még az Arsenal szurkolók ragasztották a támadóra ezt a becenevet. A dán játékos bejárta a világot. Játszott Angliában (Arsenal, Nothingham Forest), Németországban (Wolfsburg) és Olaszországban (Juventus) is.

Most azonban úgy döntött, hogy visszatér szülővárosába, s az FC København csapatához igazolt. A dán szurkolók pedig majd kibújtak bőrükből örömükben, ezt mi sem mutatja jobban, minthogy

17 órával a hivatalos bejelentés után az összes hazai, felnőtt mez, „Bendtner 32” felirattal, elfogyott, a klub honlapja pedig rövid időre összeomlott.

Nem meglepő ezek után az, amit a klub szurkolói boltjának vezetője nyilatkozott, miszerint még sosem adtak el ennyi mezt alig egy nap leforgása alatt – írja a Sportbible.

Maga a játékos, Nicklas Bendtner arról beszélt a szerződéskötést követően, hogy egyáltalán nem fáradt, és éhes a sikerre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás