promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Európa-liga: ki-ki meccsre kényszerítette litván ellenfele a Ferencvárost
Borítókép:  Marcel Heister harcol meg litván ellenfelével. Forrás: fradi.hu
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Litvániában, a Suduva vendégeként lépett pályára a Ferenváros az Európa-liga selejtezőjének utolsó, negyedik fordulójában.

[[adv]]

Azonnal magához ragadta a kezdeményezést a hazai csapat, vagyis a litván bajnok, két helyzettel is jelezte, hogy nem ijedt meg a Ferencvárostól. Azonban az FTC gyorsan összekapta magát, kiegyenlítetté tette a mérkőzést, sőt labdabirtoklásban is ellenfele fölé nőtt. A budapesti zöld-fehérek jól szűrték meg ellenfelük akcióit, így a Suduva nem igazán nem jutott el Dibusz Dénes kapujáig. A Ferencváros támadóiból azonban hiányzott a kreativitás, így nem is születhetett gól a szünetig.

A második félidő elejét megnyomta az FTC, Heister veszélyes lövését védeni tudta a litvánok kapusa. Az idő előrehaladtával a helyzetek elmaradtak, mert a hazaiak szervezetten védekeztek, ám ezzel egyidejűleg a támadójátékra már nem futotta az FK Suduva erejéből.

Az utolsó tizenöt percben felgyorsította az iramot a Ferencváros, meg akarta szerezni a győztes gólt, még helyzetei is akadtak, ám a hazaiak kapusának nem kellett bravúrt bemutatni.

Így a magyar és a litván bajnok jövő csütörtökön 20 órától, egy ki-ki meccsen döntheti el, hogy melyikük folytathatja az Európa-liga főtábláján. A Suduvának még sohasem, a Ferencvárosnak tizenöt éve jött össze ez a bravúr.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás