promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mennyei NB1-et a FIFA-ba!
Borítókép:  EA offical
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szavazást indított a FIFA honlapja, hogy melyik bajnokság hiányzik a legjobban a játékból.

A FIFA 20 szeptember 27-én debütál, és szokásos módon minden komolyabb platformon elérjük majd. A játékban fejlettebb lesz az MI, jönnek az új cselek, és a készítők bejelentették a VOLTA játékmódot, amit már nagyon régóta vártak a rajongók. Kialakíthatjuk a saját futballistánkat, aztán belevághatunk az utcai kispályás fociba.

A FIFA 20 hivatalos honlapja most megszavaztatta a játékosokat, hogy melyik ligát tennék bele legszívesebben a játékba. Én is leadtam a szavazatomat, és naná, hogy a Mennyei NB1-et jelöltem be, azonban ha akarjuk, akár a kanadait is választhatjuk.

A legkomolyabban a magyar és a román szurkolók veszik a szavazást. Miután én voksoltam (hozzáteszem ez még tegnap volt), a magyarok vezettek egy hajszálnyival. Az NB1 a szavazatok 46%-át birtokolta, míg a román Liga 1 a 45%-át. Ők ketten már-már súrolták a 17 ezres szavazatszámot, míg a bronzérmes helyen álló görög első osztály mindössze 4%-al kullogott utánuk. Szavazni ide kattintva tudtok, a számotokra legszimpatikusabb ligára, nem befolyásolok senkit.

Ilyen rövid idő alatt nem hiszem, hogy a készítők beletennék a FIFA 20-ba az NB1-et, ha győzne, de jövőre lehet láthatnánk a játékban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás