promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Újpest támadója, Zsótér megint szerényen nyilatkozott
Borítókép:  MTI
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Újpest játékosa, a 23 éves Zsótér Donát a Puskás Akadémia elleni vereség után érdekes nyilatkozatot adott.

[[adv]]

Az Újpest FC játékosa, Zsótér Donát mívesen beszéli a magyar nyelvet. Tudatosan, kifinomultan, érzékletes szavakat választva fogalmazza meg mondanivalóját. S, ami mögötte van, a mély, életbölcsességet magába foglaló tudás, arra még Arisztotelész is csak csettintene. Szóval, ez a remek ember megszólalt. Megint.

Csapata a Puskás Akadémia ellen 3-1-es vereséget szenvedett az OTP Bank Liga 2019/2020-as szezonjának első fordulójában. A lila-fehér érzelmű szurkolók pedig kedvenceik teljesítményét már a találkozó korai fáziásban negatív jelzőkkel minősítették. A Szegedma azon kérdésére, hogy mennyire nehéz ilyenkor függetlenítenie magát attól, amit a közönség skandál, Zsótér a következőt mondta:

„Őszintén, engem hidegen hagy, hogy mit skandálnak a szurkolók. Nem tudom, hogy mire föl volt ez a »k.rva gyengézés«. Ez volt az első meccsünk, szerintem nem történt tragédia. Nekik ez a véleményük, ettől mi nem leszünk kevesebbek. Csináljuk tovább a dolgunkat, aztán meglátjuk, hogy mi lesz.”

Emlékezhetünk, hogy eme kíváló elme az előző szezonban is villant. A Mezőkövesd ellen szerzett okos és szép gólja után arról beszélt, hogy az

„extra húzások tesznek engem kiemelkedő játékossá, és ezzel tudok kimagaslani a mezőnyből és a csapatból is”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás