promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Komikus öngóllal szívatta magát az Arsenal a Barca ellen
Borítókép:  AFP/Josep Lago
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Arsenal ritkán látható öngóllal hozta fel a Barcát a Joan Gamper-kupa döntőjében. A trófea végül Barcelonában maradt. Ahogy Messi is ott marad, ugyanis hétfőn megsérült. A többiek indulnak az USA-ba edzőtáborba.

[[adv]]

A Joan Gamper-kupán az Arsenal került a döntőbe, az Ágyúsoknak jutott a feladat, hogy a felkészülési tornán legyőzék a hazai pályán játszó Barcelonát vasárnap. A vezetést az angolok szerezték meg Aubameyang révén, szép gólt lőtt a csatár még az első félidőben.

Aztán a másodikban az Arsenal óriási hibát vétett, személy szerint Maitland-Niles. Egy ártatlan szituációban a jobbra helyezkedő Leno kapusnak rosszul tette hátra a labdát, melyet hiába üldöztek játékostársai, begurult a kapuba. 1-1.

A 90. percben aztán jött a fekete leves, Luis Suárez látványos találatával megszerezte a trófeát a Barca. Sajnálhatják az angolok, mert mezőnyjátékban nem igazán múlta felül őket a katalán csapat.

A teljes összefogló: 

A Barcelonához kapcsolódó hír, hogy Lionel Messi hétfőn megsérült. Az argentin a szabadságáról visszatérve kispados volt az Arsenal ellen, s ma kezdődött volna el számára a felkészülési időszak, ám a vádlijában fájdalmat érzett. Emiatt a Barca amerikai túráját is kihagyja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás