promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A PSG elnöke kinevette a Barcelona Neymarért tett ajánlatát
Borítókép:  Neymar a PSG mezében. Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A két klub közötti kapcsolatfelvétel állítólag nem hivatalos csatornákon zajlott.

Ezekben a napokban minden szem egy labdarúgóra szegeződik a focivilágban. Ez pedig nem más, mint a Paris Saint-Germain és a brazil válogatott csillaga, Neymar.

Mi is sokat foglalkoztunk azzal, hogy éppen mi a helyzet a labdarúgóval: marad Párizsban? Visszamegy Barcelonába? Esetleg más csapat szerződteti?

Egy héttel ezelőtt Neymar nem kezdte el a csapattal a felkészülést, akkor a párizsiak megüzenték neki, hogy mehet, amerre lát.

Aztán a hét elején, végre valahára a brazil is megérkezett a francia fővárosba, ahol beállt szépen a sorba, és elkezdte az edzést. Nem hivatalos értesülések szerint Neymar megmondta a Nasszer al-Kelaifinak, a Paris Saint-Germain labdarúgóklub katari tulajdonosának, hogy el akar igazolni. Ezt megerősítendő a játékos képviselői hétfőn három órán keresztül tárgyaltak a párizsi klub illetékeseivel.

Az AS című spanyol sportnapilap híre újabb vihart kavart az amúgy sem nyugodt légkörbe. Az mindenki számára ismert, hogy Neymart 222 millió euróért igazolta le két éve a Barcelonától a PSG. A franciák állítólag minimum ennyi pénzt szeretnének látni azután, miután elengedték a brazil csatárt.

A katalán sztárgárda legújabb ajánlata szerint a brazil Philippe Coutinhót és a francia világbajnok Ousmane Démbélét cserélné el Neymarra, valamint még fizetne  40 millió eurót (13 milliárd forint). A sportnapilap értesülése szerint ezt az ajánlatot utasította vissza és nevette ki a PSG tulaja.

Az AS azt is tudni véli, hogy nagyon sok közvetítőn keresztül jutott el a Barcelona vételi szándéka a katari tulajdonoshoz.

Mi csak annyit tehetünk hozzá: a nyár leghosszabb szappanoperája újabb fejezettel gazdagodott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás