promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ekkora trollságot még nem követtek el a Manchester United ellen
Borítókép:  AFP/Tony Ashby
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Manchester United perthi edzőtáborában olyan trollság érte az angol csapat játékosait, ami párját ritkítja. Egy ausztrál Liverpool-drukker volt az elkövető – repülőgéppel. Videó!

Liverpool–Manchester United, a legnagyobb rangadók egyike. A szomszédvárak csatája évtizedek óta lázba hozza az angol focidrukkereket, s ilyenkor a szurkolótáborok is egymásnak esnek, jó esetben csak szóban, a stadionban zengett rigmusokkal. Az idei szezonban annyira nem volt izgalmas a párharc a Premier League-ben, a bajnoki címre törő Liverpool a másik manchesteri brigáddal, a Cityvel futott versenyt az elsőségért, végül az égszínkékek győztek. A Liverpoolnak magmaradt a Bajnokok Ligája-serleg.

A United-drukkereknek pedig leginkább a reménykedés abban, hogy a hatodik helynél képesek lesznek azért előrébb végezni övéik a 2019-20-as évadban. Ole Gunnar Solskjaerben bíznak leginkább, és a várva várt játékosigazolásokban.

Az MU Perthben edzőtáborozik jelenleg, ez tulajdonképpen a szezon előtti márkaépítés, a klub elöljárói úgy gondolták, most nem Ázsiában növelik a klub népszerűségét, hanem Ausztráliában próbálkoznak.

Trollokból itt sincs hiány, s ezt a játékosok a saját bőrükön tapasztalhatták. Ahogy a csapat a Perth Glory és a Leeds United elleni tesztmeccsre készülődött, a futballisták és az edzésükre kilátogató mintegy 12 ezer fizető néző arra lett figyelmes, hogy egy Liverpool-drukker egy kisrepülővel többször elrepül a perthi Waca Stadion felett, és maga mögött húz egy üzenetet.

LIVERPOOL FC – 6 X EUROPEAN CHAMPIONS, vagyis Liverpool FC, Európa hatszoros bajnoka

– hirdette a molinó, a legújabb Bajnokok Ligája-trófeára célozva. Az akcióról készített videót a Standard is lehozta.  

A történtekről felvételt készítő hölgy kuncogott egyet az egészen, a hevesebb vérmérsékletű MU-szurkolók bizonyosan a pilóta édesanyját is felemlegették párszor.

Tavaly történt már hasonló eset a United háza táján. Egy kiábrándult manchesteri drukker Ed Woodwardnak üzent egy repülő mögé kötött kiírással, méretes baromnak nevezve az MU ügyvezető alelnökét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás