promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszafogott gengszter rappes videóban tűntek fel a Real-játékosok
Borítókép:  Youtube
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Real Madrid, illetve az adidas egyedi zenei klipben mutatta be az új szezonra szóló idegenbeli mezt. Sergio Ramostól Benzemáig mindenki rappelget egy sort, a fuksz, és a sportkocsi sem maradhat el. Videó.

Közel kétmillióan látták már a Youtube-on az adidas reklámját, melyen a Real Madrid játékosai mutatják be a 2019-2020-as szezon új idegenbeli mezét. Az alig háromperces klip igazán ütősre sikeredett, ugyanis nem holmi divatbemutató-szerű forgolódás látható benne az új dresszekben, hanem pörgős rap. Aki előadja, Benzema, Sergio Ramos, Isco, Marcelo, Lucas Vázquez, Vinícius és két spanyol muzsikus, Denom, illetve Anita Kuruba.

A kezdő képsorok sem rosszak, mintha a backstage-ben készülődne a nagy dobásra a csapat, majd kifutnak a Santiago Bernabeu Stadion gyepére, és indulhat a banzáj. Visszafogott gengszterrapperkedés is fellelhető a videón, de őszintén szólva mindez nem áll rosszul Ramosnak vagy épp Benzemának.

A fukszok, a csuklyák és a sportkocsi sem maradhatott ki a klipből, minden a helyén van. Egy pillanatra Zidane-t hiányoljuk, de azért bitang furcsán festene ő arcba húzott Real-pulcsiban, a kamerába mutogatva. Jó ez így, ahogy van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás