promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Igaz, hogy Neymar vissza akar térni Barcelonába, de a klub nem tárgyal a PSG-vel”
Borítókép:  TORU YAMANAKA / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jordi Cardoner, a Barcelona alelnöke a nyilvánosság előtt jelezte: igaz, hogy Neymar vissza akar térni Barcelonába, de a klub azonban nem tárgyal a PSG-vel.

Annyi hír kering a világhálón azzal kapcsolatban, hogy Neymar ezen a nyáron visszatérne korábbi csapatához, a Barcelonához, hogy az ember csak kapkodja a fejét. Szólnak arról a hírek, hogy Lionel Messi kérte meg a klub elnökét, Josep Maria Bartomeu, hogy hozza vissza játszópajtását. Sőt, a katalán napilap, a Sport arról cikkezett a minap, hogy a brazil lemondana PSG-s fizetéséről, és nyíltan bocsánatot kérne a Barcelonától, csak valósuljon meg az átigazolás.

Most a klub alelnöke, Jordi Cardoner állt ki a nyilvánosság elé és a goal.com szerint közölte:

„Neymar vissza akar térni Barcelonába, de a klub nem tárgyal a PSG-vel.”

Neymar 2017 nyarán hagyta ott a katalán klubot, világrekordot jelentő 222 millió euróért cserében. Most azonban visszahúzza a szíve – együtt játszana újra Messivel, Suarezzel.

Forrás: VANESSA CARVALHO / BRAZIL PHOTO PRESS

„Benne vagyunk az átigazolások lebonyolításában, s ez az időszak e hónap 30-án lejár. Neymar szerződtetése azonban nincs az asztalon”

– tette hozzá Jordi Cardoner, majd megjegyezte:

„Neymar egy nagyszerű játékos, de ahhoz, hogy visszatérjen meg kell vizsgálni azt a körülményt is, ahogyan ő elhagyta a klubot.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás