promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az NHL-ben tudják, hogy kell felejthetetlen pillanatot okozni egy gyereknek
Borítókép:  AFP/Ethan Miller
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Montreal Canadiens a kedvenc csapata, s a kanadaiak kapusa, Carey Price az ikonja annak a 11 éves fiúcskának, akinek élete álma teljesült az NHL díjátadó gáláján. Az még hagyján, hogy Price kihívta a színpadra, a java ezután jött. Videó.

Tele a padlás az amerikai sportolók kedvességével, emberségességével, ha az ember akarná, egész nap bőgve nézhetné a videókat, melyek ennek bizonyítékai. A szeretetcunamit most az NHL egyik komoly sztárja, a Montreal Canadiens hoki kapusa, Carey Price táplálta egy rendkívül kedves gesztussal, a bajnokscág éves díjkiosztó gáláján. A videót a Jégkorongblog szúrta ki.

Az idei szezonban a Keleti Főcsoport 9. helyén végzett csapat kapusának egyik nagy rajongója egy 11 éves kisfiú, Anderson Whitehead. A srácot súlyos tragédia érte nemrég, édesanyja novemberben mellrák következtében elhunyt. Halála előtt megígérte fiának, hogy összehoz egy találkozót a példaképével, erre azonban már nem volt módja. Anderson nagybátyja teljesítette végül a srác óhaját, ő a Toronto fizioterapeutája, így össze tudta hozni a találkozót. Nem is akárhol, az NHL éves díjátadóján, ahol a sóbálvánnyá vált Andersont a színpadra hívták.

Önmagában már ez óriási élmény volt számára, hát még az, amikor Price egyszer csak előlépett a backstage-ből, és kihozott neki egy Canadiens mezt. Andersonnál ekkor tört el a mécses, elpityeredett.

Price és a klub gesztusa igazán nemes volt. Bár Price volt az, aki azt mondta, soha nem felejti el a történteket, valójában Anderson Whitehead az, aki soha nem fogja kitörölni ezeket a pillanatokat. Ráadásként a kapus meghívta a fiút a következő All Star-mérkőzésre. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás