promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messi 32 gólja, melyet Sevillában soha nem felejtenek – videó
Borítókép:  AFP/Jorge Guerrero
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lionel Messi ma ünnepli 32. születésnapját, melynek alkalmából egy 32 darabos gólcsokrétát szeretnénk átnyújtani nektek. Az argentin futballista 2019-ig ennyi találattal lepte meg a Sevillát, saját magát, s persze a nézőket az elmúlt 15 évben. Videó!

Lionel Messi Argentínával épp a Copa Americán izzad azért, hogy a világklasszisoktól zsúfolt Albiceleste legalább Venezuelán túljusson a negyeddöntőben. A tavalyi vb-n leégett brigád egy-egy győzelemmel, döntetlennel és vereséggel jutott túl a csoportmeccseken. A csapat első számú sztárja ma ünnepli 32. születésnapját, egy alkoholmentes pezsgő talán belefér neki Brazíliában, a Copán.

Mi egy alkalomhoz illő videóval szeretnénk kedveskedni neki. Messi 2019-ig összesen 32 góllal terhelte meg az andalúziaiak hálóját. Ez 15 év termése.

Annyi kiigazítást engedjetek meg, hogy 2019 januárjáig jött össze a 32 gól. A februári sevillai 4-2 alkalmával az apró zseni mesterhármassal toldotta meg saját termését.

Van köztük jobbal, ballal, fejjel, kapásból, szabadrúgásból és büntetőből szerzett találat is. Nálam a 2012 márciusi gólja viszi a prímet: Iniestától kap remek labdát, a tizenhatos előterében kioszt egy leheletfinom kötényt egy védőnek, majd alányes a labdának, mely a kint álló kapus fölött a hálóba hullik. Védhetetlen, másolhatatlan.

Azért a Sevillának lőtt szabadrúgásgóljai mellett sem érdemes elmenni szó nélkül. Szinte mindet különböző stratégia mentén vágta be.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás