promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messiék végre győztek és visszavághatnak egy elképesztő vereségért
Borítókép:  Messi és Argentína talán végre összeszedte magát (AFP/Carl de Souza)
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Argentína számára a Copa América negyeddöntőjében egy hírhedten rossz csapat lesz az ellenfél, ami már nagyon erős. Ehhez az is kellett, hogy Messi és társai végre nyerjenek, így túléljék a csoportkört a brazíliai tornán.  

A csoportkör utolsó körében először tudtak győzni Lionel Messiék a Copa Américán, így a Brazíliában zajló tornán végül továbbjutottak a negyeddöntőbe. Ott pedig visszavághatnak egy elképesztő vereségért, amelyet néhány hónapja Dél-Amerika hírhedten rossz csapata, Venezuela ellen szenvedtek el.

Mégpedig úgy, hogy a venezuelaiak lenyűgöző gólokat szereztek és forradalmasították a tizenegyesrúgást: 

Venezuela a korábbi amerikai tornákon, vb-selejtezőkön rendre tökutolsó lett, de ez már a múlt. A most zajló Copán még veretlen, Brazíliával 0-0-ra végzett, akárcsak Peruval, és 3-1-re legyőzte Bolíviát, így csoportmásodiként jutott a negyeddöntőbe. 

Miközben Venezuela még veretlen a tornán,

Argentína vasárnapig nyeretlen volt, ami Maradonából is heves érzelmeket váltott ki:  

[[cikk]] 

Argentína is a csoportmásodik helyre hajtott Kolumbia mögött, és ezt végül 2-0-és győzelemmel sikerült is elérni Katar ellenében (közben Kolumbia 1-0-ra verte meg Paraguayt). Lautaro Martínez a 4., Sergio Agüero a 82. percben talált be,

így jöhet majd az Argentína–Venezuela-csata, immár az egyenes kieséses szakaszban, a legjobb nyolc között. 

Mégpedig június 28-án, Rióban. Az utolsó csoportmeccseket pedig június 24-én, hétfőn tartják. A Katar elleni gólokat azért érdemes megnézni, hiszen egy nagyon buta hiba és egy szép szóló után születtek. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás