promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most legalább nem kaptak ki Messiék
Borítókép:  Lionel Messi. Forrás: AFP/Luis Acosta
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sőt, a dél-amerikai ország labdarúgó-válogatottjának szurkolói annak is örülhettek, hogy a Barcelona sztárja gólt rúgott.

Talán az idei Copá America az utolsó alkalom arra, hogy Lionel Messi valamilyen trófeát magasba emeljen válogatott szinten. Ehhez képest az elmúlt hétvégén tükörsimán kikaptak Kolumbiától. Diego Maradona nem is tett lakatot a szájára:

Ilyen előzmények után érkeztünk a csütörtök hajnali mérkőzéshez, amikor is Paraguay volt az ellenfél. Lionel Scaloni, az argentin válogatott szövetségi kapitánya négy helyen is változtatott az előző meccshez képest, ettől függetlenül a csapat sok hibával, ötlettelenül és görcsösen játszott. Paraguay játéka sem volt éppen szívderítő, de ők, ha már eljutottak az ellenfél kapujáig, akkor rúgtak is egy gólt. Sőt, heves reklamálásba is kezdtek, amiért a játékvezető egy szabálytalanság után nem adott piros lapot Franco Armaninak, az argentinok kapusának.

A második félidőben első negyedórájának végén tizenegyeshez jutott Argentína, az ítéletvégrehajtó pedig Leo Messi volt, aki nem is hibázott. És, hogy milyen a Fortuna: öt perc múlva Paraguay is büntetőt kapott, de Armani védeni tudott.

Más említésre méltó esemény már nem történt, így ha Argentína az utolsó körben legyőzi Katart, akkor legrosszabb esetben is, csoportharmadikként tovább fog jutni.

Említésképpen álljon itt a csoport másik mérkőzésének összefoglalója is: Kolumbia–Katar 1-0. Kolumbia csoportelsőként már továbbjutott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás