promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hiába lőtt Brazília három gólt, 0-0-t játszott Venezuelával
Borítókép:  RICARDO BOTELHO / BRAZIL PHOTO PRESS
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha Venezuela csapata 3-0-s vereséget szenved Brazíliától a Copa América második körében, egy szót nem szólhatott volna. A vége mégis 0-0-s döntetlen lett, köszönhetően a játékvezető, illetve a videóbíró jelenlétének.

Brazília a Copa América első fordulójában egy könnyed 3-0-s győzelemmel kezdett Bolívia ellen, a második fordulóban jöhetett Venezuela csapata. És ezen a találkozó is három gólt szerzett Tité csapata. A probléma mindössze annyi, hogy egyik találatot sem adta meg a játékvezető. És mind a három alkalommal Roberto Firmino volt a főszereplő.

Először a Liverpool játékosa, saját maga talált be, ezt Julio Bascunan játékvezető szabálytalanság miatt érvénytelenítette, majd jött a videóbírós segítség. Firmino lesen állt, jelezte a technológia, így lett érvénytelen Gabriel Jesus gólja, majd Coutinho gólját annullálta Firmino kezezése miatt Bascunan.

Azt azért megjegyeznénk, hogy a meg nem adott gólon kívül csak egy nagyobb helyzete volt a brazil csapatnak, amely a lefújás után harsány füttyszó kíséretében vonult az öltözőbe.

Rafael Dudamel, a venezuelaiak szövetségi kapitánya érthetően örömmel fogadta a videóbíró jelenlétét a Copa Américán, míg Tité arról beszélt, megérti a közönség reakcióját.

(ESPN)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás