Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Ferencváros magyar válogatott játékosáé a BL legszebb gólja

A Ferencváros magyar válogatott játékosáé a BL legszebb gólja

Sport & Szabadidő

A Ferencváros magyar válogatott játékosáé a BL legszebb gólja

Sport & Szabadidő

Promotions 20:30

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) videós összeállítást készített a mögöttünk hagyott Bajnokok Ligája szezon legszebb találatairól. Míg a kézilabda egyik legjelentősebb szakportáljának szavazásán taroltak a magyar női válogatott tagjai.

A nemzetközi szövetség videós összeállításába 30 gól került be a 2018-19-es női kézilabda Bajnokok Ligájának idényéből. A szerkesztők az első helyre a Ferencváros magyar válogatott szélsőjének, Schatzl Nadinenak a Krim Ljubljanának Érden lőtt gólját tették.

A második helyre a négyszeres Bajnokok Ligája-győztes, Görbicz Anita találata került. Görbe a budapesti Final Four-on akasztott hatalmas gólt a norvég Vipers hálójába.

Eközben a világ egyik vezető kézilabdás portálja a Handball-Planet is megtartotta hagyományos szavazását a fiatalok kategóriájában. Több mint 15 ezer szavazat érkezett a szurkolók részéről, és egy öttagú, kézilabdás szakírókból álló zsűri is pontozta a játékosokat.

Ezek alapján Háfra Noémi lett a világ legjobb fiatal női kézilabdása! Az oldal hozzáteszi, hogy az FTC-Rail Cargo Hungaria és a magyar válogatott vezéregyénisége 80 gólt szerzett a Bajnokok Ligája tavalyi kiírásában, és ezzel sokáig versenyben is volt a gólkirálnyői címért, amit végül a két meccsel többet játszó, Final Fourban szereplő Vipers-játékos, Linn Jørum Sulland szerzett meg.

Az FTC néhány játékosa a saját kategóriában is felfért a dobogóra: Klujber Katrin első, Faluvégi Dorottya első, Suba Sára második, Márton Gréta pedig harmadik lett. Az első helyezettek bekerültek a Handball-Planet álomcsapatába.

Borítókép: fradi.hu