Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elképesztő repülő rúgással győzött a magyar MMA-s New Yorkban

Elképesztő repülő rúgással győzött a magyar MMA-s New Yorkban

Sport & Szabadidő

Elképesztő repülő rúgással győzött a magyar MMA-s New Yorkban

Sport & Szabadidő

Gaba - 2019.06.15. 13:22

A pehesúlyú Borics Ádám a Bellator által szervezett MMA-versenyen vett részt péntek éjjel a New York-i Madison Square Gardenben. Bár ellenfele dominált, a harmadik menetben csodás repülő rúgással terítette le ellenfelét, és győzött. Videó!

Egy magyar MMA-s sráctól volt hangos a világ egyik legpatinásabb sportcsarnoka, a New York-i Madison Square Garden. Borics Ádám magyar idő szerint péntek éjszaka lépett az oktagonba a Bellator szervezet gáláján. A 25 éves pehelysúlyú sprotoló ellenfele az esélyesebbnek tartott Aaron Pico volt, akit Borics elképesztően nagy rúgással terített le. Íme a gyönyörű mozdulatról készített videó!

Az amerikai Pico ugyan eddigi hat meccséből kettőt is elvesztett, hatalmas KO-i miatt ő számított favoritnak a mérkőzésen. Korábban profi birkózó volt, az utánpótlásban világbajnokságot is nyert, de boksztudását is nagyon magas szintre fejlesztette.

Az első két menetet főleg jobb földharc miatt Pico nyerte, a harmadikban azonban elsült Borics Ádám lába. A magyar MMA-s egy repülő térdrúgással úgy találta el riválisa fejét, hogy az azonnal földre került. Ott másodpercek alatt lezárta a meccset Borics, aki így 13 meccsen 13 győzelemnél tart. Kétségtelenül ez volt eddigi leglátványosabb sikere, most tényleg róla szól minden, az összes MMA-val foglalkozó oldalon ott vírit a neve.

Ő erősen kezdett, én meg nem akartam a földre kerülni, az első két menetben így picit spóroltam az energiámmal. Pico az egyik legjobb birkózó, az ilyen ellenfelekkel szemben szeretem használni a térdemet, erre vártam. Nyugodt voltam, és az önbizalmam is a helyén volt. A meccs előt mindenki Picóról beszélt, ezek után az én nevemre is emlékezni fognak

- mondta boldogan Borics az ESPN-nek a mérkőzés utáni interjújában.

Hozzátette, most már ő is megérdemli a felhajtást. Ellenfelének gyors gyógyulást is visszatérést kívánt.

Borítókép: Facebook/Alessandro Pizzitelli

Legolvasottabb hírek