Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy listán a világ legdrágább futballistái – Ronaldo csak a 20.

Egy listán a világ legdrágább futballistái – Ronaldo csak a 20.

Sport & Szabadidő

Egy listán a világ legdrágább futballistái – Ronaldo csak a 20.

Sport & Szabadidő

HZS 21:30

A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja saját algoritmusa alapján összeállította a világ legdrágább játékosainak listáját. Lionel Messi a negyedik, Cristiano Ronaldo a huszadik.

A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) időről időre összeszedi a világ legdrágább játékosait, és saját algoritmusa alapján lista formájában a nagyérdemű elé tárja. Ezúttal is így tett a CIES.

Ami talán elsőre feltűnik, hogy Cristiano Ronaldo nincs ott az első tízben. A portugál világsztár a huszadik a rangsorban, míg Lionel Messi a negyedik helyen található. Amint pedig az alább látható, az első helyen a PSG labdarúgója, Kylian Mbappé áll a maga 252 millió eurós értékével.  

Érdekesség, hogy a legdrágább kapust és legdrágább hátvédet is a friss Bajnokok Ligája-győztes Liverpool adja, Allison (107 millió euró) és Trent Alexander-Arnold (130 millió euró) személyében. Továbbá odafért a legjobbak közé a Borussia Dortmund játékosa Jadon Sancho is, pedig az angol játékos még mindig csak 19 éves.

Borítókép: DPI / NURPHOTO