promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fucsovics Márton megtalálta Magyarország legszebb teniszpályáját
Borítókép:  Facebook/Fucsovics Marci
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amióta kiesett a Roland Garroson, itthon készül első számú férfi teniszezőnk, Fucsovics Márton. A Balaton partján sikerült rálelnie egy olyan pályára, amely láttán az embernek leesik az álla. Egy fotót is lőtt róla Facebookra.

Fucsovics Márton még szerdán posztolt Facebookon edzéséről, amióta vegyes párosban is kiesett a Roland Garroson, itthon készül. Ezúttal egy olyan fotót tett ki közösségi oldalára, melyért nem csak rajongói lehetnek hálásak, hanem azok is, akik egyszerűen csak szeretik a gyönyörű magyarországi tájfotókat. Pedig a képen egy szimpla füves teniszpálya látható, na, de milyen háttérrel!

Paloznakon tréningezett az első számú magyar férfi játékos, a település egyetlen tenisz pályáján.

Külső vendégeket nem fogadnak! A magántulajdonban levő, gyönyörű fekvésű füves pályán alkalmanként a wimbledoni versenyekre készülő magyar tehetségek is tudnak gyakorlatozni

- áll a sporttelep lényegre törő leírásában. Ami első pillantásra látszik, hogy a gyepet remekül karban tartják, a második pillantás pedig a Balatoné a háttérben. Ha kicsit jobbról készítette volna a felvételt a fotós, még a Tihanyi-félsziget is belefért volna a látószögbe, de a kilátás így is pazar.

Ebben a környezetben azért nem lehet stresszes a felkészülés, magam is szívesen elütögetnék itt pár órát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás