promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nemi erőszakkal vádolt Neymar videóban próbálja bizonyítani igazát
Borítókép:  LIONEL BONAVENTURE / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A PSG szupersztárját, Neymart egy brazil nő nemi erőszakkal vádolta meg, erre a futballista készített egy videót, amelyben megmutatja üzenetváltásukat.

Korábban több portál is beszámolt róla, hogy egy brazil nő nemi erőszakkal vádolta meg a PSG labdarúgóját, Neymart. Az információk szerint a két fél az Instagramon ismerkedett meg, majd valaki a játékos közvetlen környezetéből elintézett a hölgynek egy szállodai szobát és egy repülőjegyet Párizsba.

Május 15-én este a játékos részegen jelent meg az ominózus hotelszobában, előbb agresszíven viselkedett, végül erőszakkal közösültek – legalábbis ez áll a são paulói rendőrséghez eljuttatott feljelentésben. A meg nem nevezett hölgy pénzzel zsarolja a focistát, aki a rágalmakra válaszul, kiterítette lapjait.

Neymar ugyanis egy videóüzenetben meséli el a történteket, kitérve arra, hogy közösen akarták az együttlétet, amely után ráadásul kedélyesen elbeszélgettek. Egyúttal a brazil válogatott labdarúgó megmutatta Whatsapp beszélgetésüket, ebben szerepelnek például a nő által küldött meztelen képek.

Neymar megrendezett zsarolási kísérletként jellemezte az ügyet.

(BBC)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás