Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Schwarzenegger ott lesz Lauda temetésén, Ecclestone nem

Schwarzenegger ott lesz Lauda temetésén, Ecclestone nem

Sport & Szabadidő

Schwarzenegger ott lesz Lauda temetésén, Ecclestone nem

Sport & Szabadidő

Promotions 15:29

A 70 éves Niki Laudát szerdán Bécsben temetik el ferraris overallban. Előtte a Stephansdomban várhatóan hatalmas tömeg előtt mondanak gyászmisét, rengeteg híresség lesz jelen.

Szerdán 14 órától, családi körben temetik el Niki Laudát Bécsben, a pontos helyszínt nem hozták nyilvánosságra. Előtte azonban óriási tömeg fog búcsúzni tőle a bécsi Stephansdomban, itt ravatalozzák fel a 70 éves korában elhunyt világhírű osztrák Forma-1-es pilótát. Ő az első sportoló, aki ravatalt kap ebben a templomban.

Reggel 8-tól délig róhatja le bárki a kegyeletét előtte, 13 órakor pedig gyászmise kezdődik. Több száz ismert személyt várnak, köztük ott lesz a szintén osztrák származású Arnold Schwarzenegger, Albert monacói herceg és Daniel Brühl német színész, aki a Rush című filmben eljátszotta Lauda karakterét. Aki viszont mindenkinek hiányozni fog, az a Forma-1 arca, Bernie Ecclestone. Az M4Sport a Bildnek nyilatkozó Ecclestone szavait idézte:

„Nem akarom holtan látni Nikit. Számomra ő még mindig él.”

Több beszédet is mondanak a gyászmisén, majd a tervek szerint F1-es pilóták fogják kivinni a templomból Lauda koporsóját. A pilótát ferraris overallban fogják eltemetni, ezzel a csapattal érte el első komoly sikereit, 1975-ben és 1977-ben is világbajnok lett az istállóval.

Borítókép: AFP/Andrej Isakovic