promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A MOL Vidi mérgében átnevezte a Honvédot a kupadöntőn
Borítókép:  MTI/Koszticsák Szilárd
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A MOL Vidi FC honlapjára kikerült meccsbeszámoló szerint Iványi Zoltán játékvezető a Honvéddal volt a szombat esti Magyar Kupa-döntőben.

Iványi-Honvéd–MOL Vidi FC 1-2. Ezzel a címmel hirdette győzelmét a szombati kupadöntő után a szélkesfehérvári csapat honlapja. Nem túl sportszerű a címadás, a Vidinél viszont ezek szerint úgy gondolják, Iványi Zoltán játékvezető az ellenféllel volt.

A Honvéd egy megadható tizenegyessel 1-0-ra vezetett az első félidőben az igen durva meccsen. A második játékrészben a Vidi rúgott egy gólt egy gyorsan elvégzett szabadrúgást követően, azonban Iványi valamiért nem adta meg a találatot. A játékosok megrohanták Ring György oldalvonali asszisztenst, ugyanis az ő jelzésére vonta vissza a találatot a játékvezető. A feszültséget jól szemlélteti, hogy nem csak a futballisták kérik számon a döntést üvöltve, még a legtöbbször higgadt szerb tréner, Marko Nikolics is. Emiatt Iványi a lelátóra küldte őt.

Iványi vagy azért vonhatta vissza a gólt, mert nem a megfelelő helyről végezte el a szabadrúgást Huszti Szabolcs, vagy azért, mert nem volt sípszó. Utóbbi kevéssé valószínű, mert Iványi nem egyből reagált, csak a a gól után. Viszont azt, ha 1-2 méterrel a szabálytalanság pontos helyétől végzik el a szabadot a játékosok, a játékvezető nem szokta visszafújni, valószínűleg ezért ment fel a pumpa a labdarúgókban.

A fehérváriak végül Scsepovic 80. és Hadzic 91. percben szerzett góljával megnyerte a kupadöntőt. A MOL Vidi honlapjára pedig rögtön a meccs után ez a poszt került ki:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás