promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messi mondatai nem sok Barca-fanatikust fognak megnyugtatni
Borítókép:  Lionel Messi és Gerard Piqué a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. Forrás: AFP/Josep Lago
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az FC Barcelona legnagyobb sztárja, és csapatkapitánya először szólalt meg a BL-kiesés óta.

Az a tény mindenki előtt ismert, hogy a katalán sztárcsapat egy magabiztos hazai győzelem után megsemmisült Liverpoolban, így nem jutott a BL-döntőjébe. Mi is több cikkben boncolgattuk az eseményeket:

Szombat este a Barcelona a Valencia ellen lép pályára a Király Kupa döntőjében, amit amúgy 21 órától a Digi Sporton lehet követni Magyarországon. A mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón Lionel Messi mondta el gondolatait:

„Elnézést kérünk a szurkolóktól, amiért nem jutottunk be a Bajnokok Ligája döntőjébe. Mélyen sújtott mindnyájunkat az, ami Liverpoolban történt. Bár megnyertük az azt követő bajnoki, nagyon nehezen álltunk talpra a sokkból.”

Egyre többen követelik a vezetőedző, Ernesto Valverde menesztését, akit ennek ellenére a csapat elnöke, Josep Maria Bartomeu, és vezetősége mindenben támogat. Messi pedig eképpen nyilatkozott:

„Nem foglalkozom a Valverdét érő kritikákkal, de azt leszögezhetem, hogy nem ő felelős a kiesésünkért. Az egyértelmű a mi hibánk volt. Azt szeretném, ha továbbra is Valverdével dolgoznénk együtt, hiszen tavaly dupláztunk vele, és most is itt a lehetőség. Amióta a mester átvette a csapat irányítását, azóta csodálatos munkát végez a játékosokkal.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás