promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Manchester United új meze a Ferguson-éra csodájából merít
Borítókép:  skysports.com
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valószínűleg sok futballfanatikus emlékszik az 1999-es BL-döntőre. Az akkori Manchester United mezből merít a most bemutatott, 2019/2020-as kollekció.

A Manchester United az Adidias-szal közösen bemutatta a klub 2019/2020-as idényre tervezett mezét. A kollekció visszanyúl a klub 1998/1999-es triplázáshoz – már, ami a mez kialakítását illeti. A vörös felsőrészen található címer a húsz évvel ezelőttihez hasonlóan fekete alapon arany színben pompázik. (A nadrág fehér, míg a sportszár fekete színű lesz.)

A mez ujjain pedig a következő számok szerepelnek majd: 90+1 and 90+3. Ezzel utalva Ole Gunnar Solskjær és Teddy Sheringham a Bayern München ellen, a hosszabbításban szerzett góljaira. Persze, a kapusmez sem maradt ki a sorból. A David de Gea által bemutatott kapusmez hasonlóan Peter Schmeicheléhez, lila lesz.

A Sir Alex Ferguson által irányított csapat, az 1998/1999-es szezonban idáig egyetlen angol csapatként tudott triplázni, azaz megnyerte a Bajnokok Ligáját, a Barclays Premier League-t és az FA-kupát.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás