promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a videó a Fradi-Újpest utcai harcról
Borítókép:  Facebook/Gruppaof
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy helyi lakos videóra vette a Fradi és az Újpest drukkereinek az összecsapását, melyet a májusi derbi előtt vívtak a felek a Haller utca és a Mester utca sarkán. Íme a felvétel a balhéról!

[[adv]]

Ahogy mi is beszámoltunk róla, a május 4-én rendezett Fradi-Újpest derbi előtt a két csapat drukkerei is összecsaptak. A balhéról eddig nem került elő videó, most találtunk egyet.

Az összecsapás a Mester utca-Haller utca kereszteződésében volt szombat délután. A BRFK honlapja szerint a verekedés nyomán 38 szurkolót állítottak elő a rendőrök. Facebookon két fotót is találtunk korábban a helyszínről, ahol rendőrök vigyáznak a falhoz állított drukkerekre.

A Legia Fanatics Hungary Facebook-oldal szerint az összes előállított Újpest-szurkoló, a balhéban nagyjából 120-130 ferencvárosi vett részt.

Most egy videó is előkerült a közösségi oldalon, melyet egy erkélyről készített valaki. Az látszik rajta, ahogy összecsapnak a felek. A rendőrség már a helyszínen van, de csak néhány fővel, akik némi könnygázlökettel próbálnak rendet tenni – sikertelenül.

A bunyó után a rendőrség a harmincnyolc előállítottból négy embert vett őrizetbe, és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás