promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Manchester United volt klasszisa pénzéhséggel vádolja Sánchezt
Borítókép:  AFP/Franck Fife
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A chilei Alexis Sánchez szörnyű szezont futott idén a Manchester Unitedben. Patrice Evra alaposan nekiment a játékosnak.

Gary Neville, a Manchester United nyolcszoros bajnoka, kétszeres BL-győztese, napjainkban a Sky Sports szakértője. A Sky Sports egy exkluzív beszélgetést szervezett közte és Patrice Evra között, aki szintén nyert pár bajnoki címet és egy BL-t Neville-lel az MU-nál 2014-ig.

Evra kertelés nélkül elmondta a véleményét a Premier League-t a hatodik helyen záró, az utolsó fordulóban a már kiesett Cardifftól az Old Traffordon vereséget szenvedő Manchester Unitedről, Paul Pogbáról és más játékosokról is. Szerinte a hit és az elhivatottság hiányzik általánosságban véve a csapat játékosaiból, illetve nem csak a pályán lévőknél, de a klubházban is alaposan körül kellene nézni, mert ott is nagy gondok vannak.

„Őszinte leszek, sajnos az a helyzet, hogy sok játékos ma nem a mez és a klub nagysága miatt megy a Unitedhez, hanem a nagy pénz miatt. Ott van például Alexis Sánchez. Amikor megláttam a szerződését, azt mondtam: ez a klub most indult el igazán lefelé. (Sánchez a hírek szerint 350 ezer fontot keres hetente, ezzel ő a legjobban fizetett játékos a Premier League-ben, a szerk.). Mehetett volna a City-be is, ahol kevesebbet keresett volna, de, már bocsánat, ott sokkal jobb focit játszanak, mint az MU-nál. Guardiolától is nagyon sokat tanulhatott volna. Szóval nem értem, hogy például ő miért ment a Unitedhez. Nem hiszem, hogy azért mert gyerekkora óta ManU-rajongó volt. Vagy a pénz miatt, vagy azért, mert tudta, hogy nincs sztárjuk, s ő lehet az első számú játékos.”

Sánchez a most futó szezonban 20 mérkőzésen egy gólt lőtt és három gólpasszt adott.

Evra jelenleg két olyan játékost lát az MU-nél, akik más európai top-csapatban helyt tudnának állni: Paul Pogbát és David de Geát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás